Beställ succé boken - Hur blir jag en säljare i världsklass? 9 steg världens ledande säljare använder

495 kr


Hur blir jag en säljare i världsklass?
9 steg världens ledande säljare använder


BAKGRUNDEN TILL DEN HÄR BOKEN
I början av min egen säljkarriär på Electrolux hade jag förmånen att arbeta tillsammans med en av tidernas mest legendariska direktsäljare: svensken Ove Sjögren. I snitt sålde han 90 dammsugare per månad till skillnad från sina kollegor vilka snittade 13. Han var totalt överlägsen och jag förundrades över hur han enträget brädade konkurrenterna i ett av världens tuffaste säljyrken. Oves sätt att jobba var troligen början på en för mig livslång fascination och utveckling av säljteknik. Vad särskiljer genomsnitt-säljaren från världens ledande säljare?
Svaret kom att bli “De 5 nycklarna till framgång”.

Några år senare korsades mina vägar med ytterligare två spännande personer. Mount Everest-bestigaren Göran Kropp samt den legendariska OS-medaljören idrottsmannen Gunde Svahn. Bägge kom att betyda mycket för mig både i min professionella utveckling men också på ett personligt plan som hängiven maratonlöpare då de introducerade begreppet mental träning. Att bygga upp sin mentala styrka var grundläggande för både Göran och Gunde, och jag tog det till mig. Utbildningskonceptet Star for Life som jag och Zaiga fick i uppdrag av Christin och Dan Olofsson att utveckla, är en biprodukt av detta. Star for Life är ett skolprogram som vill minska spridningen av hiv och aids i utsatta områden i Afrika och genom Mindset Change har idag över hundratusen ungdomar utbildats. Under 90-talet antog jag tillsammans med min fru Zaiga utmaningen att starta upp Dale Carnegies verksamhet i södra Sverige.

Vi utbildade våra deltagare i säljpresentationer samtidigt som vi faktiskt praktiserade all teoretisk kunskap själva genom att driva verksamheten. En tuff men lärorik tid! Men vår strävan efter ständig förbättring gav resultat. Fem år efter starten rankades vårt kontor som tvåa utav sjuttiofyra länder, alltså en av organisationens internationellt mest framgångsrika. Genom Magnusson &  Magnusson Kompetensutveckling fokuserar vi på att utbilda människor inom försäljning, ledarskap och retorik. Vårt samlade know-how finns dokumenterat i  boken "Hur blir jag en säljare i världsklass?" vilken också ligger till grund för de utbildningsprogram vi erbjuder såväl företag som individer.

- Tillägnade bolagens hjärta, säljaren.
Med förhoppning att du kommer finna några guldkorn i denna bok.  

Thomas Magnusson