SALES TRAINING FOR TEAMS

VI KVALITETSSÄKRAR ERA SÄLJARE PÅ LÅNG SIKT!


DET UNIKA MED VÅRT UTBILDNINGS PROGRAM

VIKTIGT MED PRAKTIK 

Vår grundutbildning är en av de tuffaste, effektivaste och roligaste sälj utbildningarna.Vi anpassar säljutbildningen efter säljarnas behov och nivå. En viktig del i vårt företags program är att vi varvar med direkt praktik på fältet. Det blir konkret, inspirerande och effektivt.

MÄTER ERA SÄLJARE VARJE VECKA

Hur kommer era säljare att klara jämförelsen mot världens bästa?Ni kommer att få svaret i denna utbildning. Säljarna kommer i kursboken att få jämföra sig mot världens toppsäljare på 30 olika sälj områden. Då vet vi exakt vad era säljare behöver träna sig inom. En mycket inspirerande och utmanande inlärningsmetod som era säljare kommer att gilla.T ex prospektering, boka möten, de 5 framgångs nycklarna för framgång, hantera invändningar, avslut m fl.MINDSET CHANGE -
SÄLJARENS ATTITYD

Precis som idrottsmän handlar det till stor del om vilken attityd säljaren har till att nå resultaten för att bli bäst i världen. Efter grundutbildningen hantera säljare fått ett nytt mindset och nya verktyg.Ett mindset som toppsäljare använder sig av och verktygen att nå dit. Det kommer att leda till ökad effektivitet och förbättrade resultat på en rad områden. Det är en av våra hemligheter och ingredienserna för att bli i världsklass. 
Vi vet!

ALLT PÅ BARA 3 VECKOR!

Under 3 fredagar gånger 4 timmar utbildar vi ert säljteam oftast på företagets egna lokaler. Vi har skapat en av de tuffaste, mest effektiva och roliga säljutbildningar, baserat på 10.000 timmar av försäljning, utbildningar och vår kursbok: Hur blir jag en säljare i världsklass? 
Vi lär ut 9 steg som världens ledande säljare använder.VI HAR KVALITETSSÄKRAT
100-TALS SÄLJARE ATT BLI SÄLJARE I VÄRLDSKLASS!  
PÅ BARA 3 VECKOR!

BOKA IN MÖTE SÅ BERÄTTAR VI MER HUR VI KAN HJÄLPA ERT FÖRETAG OCH ERA SÄLJARE.


SÄLJUTBILDNING FÖR HELA SÄLJTEAMET!

På bara 3 veckor utbildar vi era säljare att bli i världsklass. Att bli bäst.
Vi har skapat en av de tuffaste, mest effektiva och roliga säljutbildningar, baserat på 10.000 timmar av försäljning, utbildningar och vår kursbok: Hur blir jag en säljare i världsklass? 
Vi lär ut 9 steg som världens ledande säljare använder.Redan efter några timmar säljaren ett nytt mindset som en toppsäljare använder sig av.  De börjar snabbt tänka och agera som världens ledande säljare gör, eftersom vi inspirerar och lär ut dem att använda topp säljarnas 9 framgångsrika strategier.  Även den mest rutinerade säljaren kommer verkligen få de verktygen för att nå nya framgångsrika resultat. Vi varvar vår unika utbildning med praktik på fältet - vilket gör att samtliga säljarnas resultat på många områden snabbt förbättras! Mot världsklass. Att bli bäst! Vi hjälper företag och säljare att nå helt nya säljresultat! Det har vi gjort i mer än 20 år. Säljarna är hjärtat i varje bolag! 
92 %

AV DE SOM GÅTT VÅRT SÄLJPROGRAM
REKOMENDERAR OSS!

88%

FÖRBÄTTRAR SINA SÄLJRESULTAT
VI MÄTER SÄLJARNAS UTVECKLING PÅ LÅNG SIKT! 

20 ÅR

VI HAR ÖVER 10.000 TIMMARS ERFARENEHET INOM FÖRSÄLNJING, UTBILNINGAR OCH NÖJDA SÄLJARE