Fel bok


“Hur blir jag en säljare i världsklass?” -  9 steg världens ledande säljare använder.

Förord av Dan Olofsson, Sigma.
“Varje säljare kommer att finna värdefulla guldkorn i denna bok”             

I boken får du konkreta tips om hur världens ledande säljare arbetar. Den vänder sig både till den rutinerade säljaren och den säljare med mindre erfarenhet.
Metodiskt förklaras vikten av att arbeta med tydliga, nedbrutna planer och de 5 nycklarna för säljframgång.


Varför skrev jag den här boken?
Jag har varit arbetskamrat med en av världens mest erkända och legendariska direktsäljare - Ove Sjögren på Electrolux. Han sålde i snitt ca 90 dammsugare per månad när övriga säljare hade ett snitt på ca 13 per månad. Han var totalt överlägsen och var Electrolux  bästa säljare under många år. Jag intervjuade honom. Ove förklarar hemligheten i boken. Han använde bl.a de 5 nycklarna för framgång….
De är magiska och jag vill dela med med mig till alla säljare som sliter hårt varje dag och är hjärtat i varje bolag.

Boken är skriven för att användas som kursbok i vår säljutbildning. Den kan även läsas som en fristående bok av alla med intresse att förbättra sig inom försäljning


Vad kan du lära dig?
Jag har studerat hur världens ledande säljare arbetar. I boken får du jämföra dig på 30 olika säljområden mot världens toppsäljare! I varje kapitel får du jämföra dig på en skala 1-10 mot de bäst i världen. Bl.a på nedanstående områden. Riktigt kul, lärorikt och intressant!

  • De 5 nycklarna för säljframgång. (Följ dem och du kommer att öka din försäljning! Garanterat.)

  • De 7 kritiska faktorerna som skiljer toppsäljaren från medelsäljaren

  • Prospektering

  • Mötesbokning

  • Hantera invändningar

  • Presentationsteknik i säljsamtalet

  • Uppföljning/admin

  • Avslut


Hur duktig är du? Jämför dig själv mot världens bästa säljare!
Vilka är dina styrkor och vilka områden  behöver du förbättra dig på för att bli en riktig toppsäljare? När du läst boken har du svaret. I boken kommer du mäta och jämföra dig på en rad säljområden som världens bästa säljare använder. Det görs efter varje kapitel på en skala 1-10. Det fungerar verkligen som en ögonöppnare. Här får du svar på vilka områden du behöver förbättra dig inom. Pedagogiskt och praktiskt.

Kort om författaren.
Thomas Magnusson har över 20 års erfarenhet som säljutbildare inom svenskt näringsliv. Denna kunskap har han nu samlat i boken “Hur blir jag en säljare i världsklass?” - 9 steg världens ledande säljare använder.
Thomas har varit internationell toppsäljare och vunnit flera utmärkelser inom Dale Carnegie, Electrolux och varit försäljningschef.

.Jag hoppas också att du kommer finna några guldkorn i denna bok! 


Trevlig läsning

/ Thomas Magnusson