Säljutbildning i världsklass

VI UTMANAR SAMTLIGA SKÅNES SÄLJARE ATT BLI I VÄRLDSKLASS!
ATT BLI BÄST.


Varför vill jag utmana Skånes säljare att bli i världsklass?

I över 20 år har min passion varit att utbilda och utveckla säljare. Jag älskar varje minut jag gör det!  Jag har tränat säljare över hela Sverige, i Norden och internationellt. Nu har jag bestämt mig för en ny utmaning. Att fokusera på att lyfta säljare i Skåne till en helt ny nivå. Världsklass. Att bli bäst!Blir skånska säljare bäst på avslut - tar vi hem fler order och lyfter hela regionen! Vi bor i Skåne. Vi älskar Skåne!

JAG GER ERA SÄLJARE 
DE 9 STEGEN VÄRLDENS 
LEDANDE SÄLJARE ANVÄNDER! + MINDSET CHANGE! 

Redan efter några timmar säljaren ett nytt mindset som en toppsäljare använder sig av.  De börjar snabbt tänka och agera som världens ledande säljare gör, eftersom vi inspirerar och lär ut dem att använda topp säljarnas 9 framgångsrika strategier.  Även den mest rutinerade säljaren kommer verkligen få de verktygen för att nå nya framgångsrika resultat. Vi varvar vår unika utbildning med praktik på fältet - vilket gör att samtliga säljarnas resultat på många områden snabbt förbättras! Mot världsklass. Att bli bäst!   Om vi kunde utbilda och träna Skånska säljare att nå fler avslut och vinna fler affärer både på hemmamarknaden och internationellt - vad skulle det innebära?  Tillväxt, lönsamhet och hela Skåne skulle må bättre! Jag vill bidra till att lyfta Skåne till en ny nivå - genom ökad försäljning.  Jag bor i Skåne. Jag älskar Skåne.  Har ni säljare som ni vill lyfta till världsklass? Vilka i er säljteam skulle behöva en ny utmaning? Vi kan hjälpa er!  

LÄS MER

VÅRA UTBILDNINGS-ALTERNATIV

Företagsintern säljutbildning

1. 1. Vi skräddarsyr utbildningen specifikt efter era behov och utbildar samtliga eller några av era säljare på ert kontor.
En tids-och kostnadseffektiv lösning!

Hör av dig till Peder både om du vill boka möte eller få information om våra utbildningar! 

Öppen säljutbildning

2.  Här får säljare från olika företag en gemensam utbildning i “Hur blir jag en säljare i världsklass? 9 steg världens ledande säljare använder.”           

Era säljare träffar kollegor från andra branscher och får ny inspiration. Har ni ett fåtal säljare som behöver utvecklas, anmäl dem till vår öppna utbildning!

Se innehåll, tider och pris nedan.

FÖRDELARNA MED VÅRT UTBILDNINGSPROGRAM    

Detta är ingen vanlig säljutbildning på en eller två heldagar. En sådan kort, intensiv, komprimerad kurs ger sällan bra resultat. Kunskapen blir ofta kortvarig.  Vår grundutbildning är en av de tuffaste, effektivaste och roligaste säljutbildningarna! Vi siktar mot världsklass! Den pågår under en hel månad med 4 timmars teoriutbildning/vecka varvad med direkt praktik på fältet.  Återkoppling varje vecka: Vad har du förbättrat dig på? Vad kommer du att göra annorlunda? Vilka är dina nya steg mot världsklass?  En mycket effektiv inlärningsmetod! Era säljare kommer dessutom i kursboken att få ranka och jämföra sig mot världens toppsäljare på 30 olika säljområden.  

 T.ex Prospektering, boka möten, de 5 nycklarna för framgång, hantera invändningar, avslut… m.fl  Hur kommer era säljare att klara jämförelsen mot världens bästa? Ni kommer att få svaret i denna utbildning. En mycket inspirerande och effektiv inlärningsmetod, som era säljare kommer att gilla!  Även era mest rutinerade. 

Mindset Change. Efter grundutbildningen har era säljare fått ett nytt mindset och nya verktyg. Toppsäljarens mindset och verktyg! Det kommer att leda till ökad effektivitet och förbättrade resultat på en rad områden

Thomas Magnusson har gjort sina 10.000 timmar inom försäljning och bakrund 
som säljchef på Electrolux, som prisbelönt, internationell toppsäljare inom Dale Carnegie och som säljutbildare i över 20 år. Dessutom är han författare till kursboken och denna säljutbildningen och älskar att utveckla säljare! 

BOKA MÖTE MED OSS OCH FÅ EN KOSTNADSFRI SÄLJANALYS! 


Vid mötet gör vi en analys av hela era säljare och säljteam. Vi berättar hur utbildningen fungerar rent praktiskt. Med vårt unika analysverktyg analyserar vi era säljares styrkor, svagheter och potential. Ni får utifrån analysresultatet ett åtgärdsprogram och en offert för att förbättra försäljningen. Brukar vara mycket lönsamt. Glöm inte att säljarna är hjärtat i bolaget!  Ring eller maila oss för information eller ett möte!  Vill ni utbilda era säljare mot världsklass?
En investering som kommer att ge snabb pay off!