VÅRT TEAM

Hej, få en snabb inblick om vem vi är och vad vi har för tidigare erfarenheter! Thomas Magnusson
Kursledare & Mentor, Malmö

 Så här kan jag hjälpa dig.  Jag har över 20 års erfarenhet som föreläsare inom försäljning!  Jobbar med ledarskap både i mindre och större företag.
Våra säljkurser inspirerar säljare att bli och nå de resultat som en toppsäljare presterar på  världens nivå. De är vad jag menar med att vara säljare i världsklass. Att inspirera, utmana och skapa nya resultat är mina ledord.

Thomas har vid två tillfällen tagit emot pris som en av världens bästa Dale Carnegie säljare bland 74 länder. Han har även varit prisbelönt säljare och säljchef på Electrolux. Han har arbetat som säljutbildare i över 20 år med med stora kunder som Toshiba, McDonald´s SEB, Sigma m.fl , men även med mindre företag och start-ups.Thomas är författare till boken Hur blir jag en säljare i världsklass? 9 steg världens ledande säljare använder och är kursledare för säljutbildningen med samma namn.     

Jobbar som mentor för VD i mindre företag och start-ups för att skapa förbättrade resultat inom försäljning. Thomas är assisterande kursledare i utbildningen:  Retorik- och Presentationsteknik.

Mobil 

0707 44 60 00Peder Alberoth
Assisterande kursledare, Landskrona

Jag startade mitt första företag som 20-åring 1989 och har under snart 30 år arbetat med professionell försäljning i många olika roller och i många olika branscher.

Jag har haft rollen som innesäljare, fältsäljare, Account Manager (AM), Key Account Manager (KAM), försäljningschef, Nordisk försäljningschef och VD i renodlade säljbolag samt start-ups. Primärt, men inte uteslutande, inom branscherna IT, reklam och marknadsföring samt media (dagligvaruhandeln).

Jag brinner passionerat för att få säljare och försäljningschefer att nå sin fulla potential, att se dessa fantastiska människor blomma ut, nå och till och med överträffa sina mål på både kort och lång sikt ger mig drivkraft och energi. Kraft och energi som jag ger tillbaka tillsammans med erfarenheter från snart 30 år inom professionell försäljning.

Utöver försäljning har jag även erfarenhet från styrelsearbete i branschorganisationer och ideella organisationer. 

Mobil 

0701 46 62 02

Email

peder@mom.se

Social Media

FacebookZaiga Magnusson 
Kursledare & Mentor, Malmö 

Att tala inspirerande inför grupp eller större publik kan av många kännas obehagligt och nervöst. Många kompetenta människor håller sig tillbaka för rädslan att stå i fokus i en talarsituation. Är du en av dem? Här kommer goda nyheter!Jag har tränat tusentals människor under 25 år och hjälpt många skräckfyllda personer att bli lysande talare!

Personer som förut inte kunde sova natten innan en presentation och som nu efter träning t. o. m. tycker det är roligt att stå på scen och älskar det.Jag hjälper även till att coacha rutinerade talare inför större och viktiga framträdanden. Jag ger dig ytterst värdefull feed back, så du garanterat kommer att lyckas med din presentation i större sammanhang. Hör gärna av dig, så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig! Mobil 

0707 74 60 00

Email

zaiga@mom.se

Social Media

Facebook