OM OSS

VÅRT TEAMThomas Magnusson 
Executive Sales Coach & Author

Att inspirera, utmana och skapa nya resultat är mina ledord! Min spetskompetens har jag förvärvat genom att i över tjugofem år jobba med säljutveckling simultant som jag varit yrkesverksam på fältet. Intresset och engagemanget för bolagets hjärta, säljet, ligger också till grund för boken  "Hur blir jag en säljare i världsklass?"  Den är själva fundamentet för Magnusson & Magnusson Kompetensutvecklings säljprogram. Att kvalitetssäkra säljare och säljteam innebär för mig att ta till vara och utnyttja bolagets resurser till dess fulla potential. Jag jobbar även som mentor för beslutsfattare samt start-ups. 

                            
 

Zaiga Magnusson
Rhetoric Training Coach & Author

Att leva livet fullt ut innebär risker. Att tala inför grupp eller större publik är för många personer just detta. Ett obehagligt måste eller otänkbart hinder.  Men så fantastiskt att ha modet att ställa sig upp i ett sammanhang och dela med dig av dina tankar! Eller så är du faktiskt en hyfsad talare men skulle dra fördel av coaching för att spetsa till det du verkligen vill ha fram. Både i hur du kommunicerar med ditt kroppsspråk samt framförandet. 
Under tjugofem år har jag haft förmånen att träna tusentals människor inom svenskt näringsliv i retorik. Jag blev även utnämnd till Nordens Bästa talare tränare under mina år med Dale Carnegie. 

Uppgiften att utveckla utbildningskonceptet Star for Life fick jag och Thomas av Christin och Dan Olofsson. Star for Life är ett skolprogram med avsikt att minska spridningen av hiv och aids i utsatta områden i Afrika.
Det är en stor glädje att se hur över hundratusen ungdomar i Sydafrika och Namibia utbildats genom programmet.

                            
 

Peder Alberoth
Sales Coach & Assistant Trainer

Jag startade mitt första företag som 20-åring 1989 och har under snart 30 år arbetat med professionell försäljning i många olika roller och i många olika branscher.

Jag har haft rollen som innesäljare, fältsäljare, Account Manager (AM), Key Account Manager (KAM), försäljningschef, Nordisk försäljningschef och VD i renodlade säljbolag samt start-ups. Primärt, men inte uteslutande, inom branscherna IT, reklam och marknadsföring samt media (dagligvaruhandeln).

Jag brinner passionerat för att få säljare och försäljningschefer att nå sin fulla potential, att se dessa fantastiska människor blomma ut, nå och till och med överträffa sina mål på både kort och lång sikt ger mig drivkraft och energi. Kraft och energi som jag ger tillbaka tillsammans med erfarenheter från snart 30 år inom professionell försäljning.

Utöver försäljning har jag även erfarenhet från styrelsearbete i branschorganisationer och ideella organisationer. 

                            
 

MER OM VÅRA UTBILDNINGARM&M KOMPETENSUTVECKLING 

PEDER ALBEROTH  I + 46 701 46 62 62
THOMAS MAGNUSSON I +46 707 44 60 00

Tillbaka